By: Solvil Tittus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 9-Dec-2008 06:47 Email | Share | | Bookmark
Si Ali

Raya Haji semalam walaupun hujan dari pagi sampai petang, tapi budak-budak kecik bile da jumpa memang tak reti nak duduk diam. Aku ne la yang dok teriak mcm nak tercabut ank tekak melayan kepala budak-kecik yang boleh di kategorikan hyperactive da yang paling aku x bleh nak handle layan si Ali... uhuhu mulut die x reti2 nak berenti bercakap, ade je yg die nak cerita... pening aku nak melayan tapi rase nak ketawa pun ade bile dgr cerita2 die yang pelik2. Ntah dari mane datang ilham cerita2 die tu aku pun x tahu... ade skali tu lg la die nampak bulu ketiak abang aku, pastu terus spontan die cakap "Cik Amat, Ali pun dulu ade bulu ketiak tau, tapi sekarang dah x ade".... ahaha aku dgr cerita tu dari akak aku (umi si Ali). x tahan aku nak gelak, ade ke umo br 5 thn da ade bulu ketiak Ada skali tu plak, bkn main rancak lagi die bercerita ngan abg die 'Aiman'. Aiman tanye Ali " Ali, Aiman & timah ( adiknya) ada nama panjang tau... name panjang aiman, aiman azahari, nama panjang timah Fatimah Az-Zahidah. Nama panjang Ali siapa?" Dgn penuh yakin dan spontan Ali jawab " Nama panjang Ali ade banyak, nama Ali, Ali Imran, Ali Cafe, Alikopter, Ali Hidung Mancung..." lawak betol bdk kecik ne...





Thursday, 27-Nov-2008 10:38 Email | Share | | Bookmark
~Text Editing~

ahaha..ari ne satu ari aku x de mood nak uat keje kat opis sbb aku tgh kemaruk uat text editing.... gile best!

Solvil Grass Edition:



ne plak text atas text...ehehe, ape2 je la



Layer Glow





Wednesday, 26-Nov-2008 03:26 Email | Share | | Bookmark
X-Plorer!

Ntah nape mgg ne kemaruk skit ngan bokeh style... Nengok bokeh style trs rase semangat! Maybe sbb mode colour kot yg m'buat'n jiwa terasa hippie back to 70".. I love RETRO

Untuk Permulaan. Ekplorasi pertama gabungan bokeh & glowing text :



Kasik meriah lg bokeh...



Friday, 21-Nov-2008 03:34 Email | Share | | Bookmark
Raikan Hati

ahahaha... kali ne aku nak tonjolkan diri aku... br smlm tgn aku ne gatal2 snap muke sendirik sblom nak gi keje... ehehe, brgn di waktu pagi

Bagi sesape yg masih t'cari-cari siapakah cik solvil a.k.a Siti Fatimah Ibrahim ehehe..jom Raikan Hati!



Friday, 14-Nov-2008 05:39 Email | Share | | Bookmark
CawanHati



Ahaha... baru aku teringat nak promotelah skali Cupcakes CawahHati Kami mmg lain dr yang lain, kelazatan yang luarbiasa daripada cupcakes lain yang ada di pasaran terutama bg flavour moist chocolate cupcakes ne aku x tipu sbb aku sendiri yang bukan penggemar chocolate pun tergoda dengan kesedapan cupcakes CawanHati ne. Bkn tujuan nak angkat bakul sendiri tapi sememangnya itulah kebenaran & feedback yang aku dapat daripada org2 yang da mencubanya

X caya?

Apakata korang try order & cuba... mmg x rugi bg orang2 yang mementingkan kelazatan & kenikmatan cupcakes!



Untuk gambaran lebih lanjut. Silalah melawat blog CawanHati
http://cawanhati.blogspot.com/

Atau klu nak order


Hubungi talian:

019-7067031 (Nora)
012-7335694 (petty)

atau e-mail ke alamat e-mail kami:
cawanhati@yahoo.com.my

(*Tempahan selewat-lewatnye dalam tempoh 72jam)


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net